20200307_090602

Het nieuwe gebouw!

Sinds begin april is het nieuwe gebouw klaar voor gebruik. Door Corona konden we helaas de eerste maanden niet los en is er in die tijd hard gewerkt om alle puntjes op de i te zetten.

Mocht je vragen/opmerkingen hebben, kunnen jullie contact opnemen via de contactpunten die aangegeven staan op de homepage van deze website. We hopen jullie te mogen begroeten in ons mooie gebouw bij één van de activiteiten. Mocht u een ruimte willen reserveren, kan dit via deze website. U kunt een verzoek tot reservering aanbieden aan het bestuur. Het bestuur neemt dan naar aanleiding van uw verzoek contact met u op of dit mogelijk is. Bij het kopje evenementen proberen wij zoveel mogelijk activiteiten en evenementen toe te voegen. Dan kunt u zelf al kijken of het mogelijk is om voor de door u bedachte tijd een ruimte beschikbaar is.

Bij de ingangen liggen intekenlijsten. Er wordt verwacht dat jullie je intekenen bij binnenkomst, zodat deze lijsten bewaard kunnen worden voor een bron- en contactonderzoek wanneer er een Corona-geval bekend wordt. Verder gaan wij er vanuit dat jullie de geldende richtlijnen en verordeningen van het RIVM en de overheid aanhouden.

Delen en reageren

Stichting Welzijn Ouderen

Lijkt het je eens leuk om aan te sluiten of heb je vragen? Kom gerust eens langs of neem dan contact op met:

Juliane van der Mossel
0518 40 33 03

Loading...

Schaatsvereniging

Voetbalvereniging

Lijkt het je eens leuk om aan te sluiten of heb je vragen? Neem dan contact op met Dennis of Karin, of bekijk de website van CVO: https://www.vvcvo.nl

Dennis Torensma (voorzitter)
06 12 75 24 62

Karin van der Plaats (jeugdzaken)
0518 40 00 06

Kaatsvereniging

Lijkt het je eens leuk om aan te sluiten of heb je vragen? Kom gerust eens langs of neem dan contact op met:

Melanie van der Mossel
0518 40 33 03
kvklaineizak@gmail.com