Voetbal vereniging CVO

Voetbalvereniging CVO staat voor Combinatie Vrouwenparochie Oude Leije. Met vele jeugdelftallen en meerdere seniorenteams zijn er op de zaterdag regelmatig wedstrijden op het sportveld in Froubuurt.

KV Klaine izak

De kaatsvereniging die bekend staat om de Ouwe Griep die in 1794 voor het eerst in Beetgum werd verkaatst en na een aantal edities in Froubuurt terechtgekomen is. Voor zowel jeugd als senioren worden ’s zomers kaatsactiviteiten georganiseerd.

IJsclub EMM

Het kaatsveld is tevens ook de ijsbaan. Wanneer de voorspellingen in de winter aangeven dat er een koude periode aankomt, wordt het veld onder water gezet. Zodra het genoeg gevroren heeft zijn er mogelijkheden om te schaatsen.

SWO

Het SWO staat voor Stichting Welzijn Ouderen. Voor de senioren van Vrouwenparochie zijn er meerdere activiteiten, zoals bijvoorbeeld biljarten, volksdansen, middagbijeenkomsten, handwerken, gymnastiek en Jeu de Boulles.

Yoga

Tekst over Yoga

Korps

Tekst over Korps

Voetbalvereniging

Lijkt het je eens leuk om aan te sluiten of heb je vragen? Neem dan contact op met Dennis of Karin, of bekijk de website van CVO: https://www.vvcvo.nl

Dennis Torensma (voorzitter)
06 12 75 24 62

Karin van der Plaats (jeugdzaken)
0518 40 00 06

Kaatsvereniging

Lijkt het je eens leuk om aan te sluiten of heb je vragen? Kom gerust eens langs of neem dan contact op met:

Melanie van der Mossel
0518 40 33 03
kvklaineizak@gmail.com

Stichting Welzijn Ouderen

Lijkt het je eens leuk om aan te sluiten of heb je vragen? Kom gerust eens langs of neem dan contact op met:

Juliane van der Mossel
0518 40 33 03

Loading...

Schaatsvereniging